De grootste gids naar chiptuningOnze lijst wordt regelmatig bijgewerkt met andere modellen. Vanwege dit omvangrijke reeks tuning-bestanden het wij dagelijks ontwikkelen mag het desalniettemin gebeuren dat wij niet al die modellen en motoren vanwege BMW in onderstaande lijst beschikken over opgenomen. In het geval u dit model over BMW dat u zoekt ook niet ziet, neemt u vervolgens aanraking betreffende ons op.

Voor reparaties mogen wij ook een beveiligde onderdelen over een ECU (een pc aangaande jouw auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer met te horen

In theorie ging ik van 100 Pk naar 125Pk, van 240Nm naar 290Nm, in de praktijk veel lol gehad, altijd netjes warm gereden, altijd hard gerenden, elke 20000 Km nieuwe luchtfilter laten monteren (ivm rookontwikkeling), dit blok heeft nooit een kik gegeven, immers merk jouw dat de rest teneinde de motor heen via een fabrikant is afgestemt wegens een standaard 100 Pk.

Individuele aanpassingen, bijvoorbeeld voor racedoeleinden, zijn uiteraard verder geoorloofd en tevens is dit geoorloofd dit maximale uit ons motorfiets te halen. Hiertoe gelden desalniettemin verschillende prijzen en geven wij geen garanties.

Informeer naar een opties over chiptuning Mercedes en neem contact op wegens advies of een vrijblijvende prijsopgave. Afhankelijk aangaande de montuur Mercedes duurt een tuning één à anderhalf uur. U kan daar op wachten en bemerkt meteen dit verschil.

Daarenboven bootsen wij op de testbank ons ECE-cyclus na betreffende een uitlaatgasanalyse. Vanwege auto’s in Ga hier ons goedkoop belastingtarief kan zijn ons uitlaatgasanalyse essentieel om met een normen over de overheid te Volledig rapport blijven voldoen. Tuningen over ZIPtuning bevestigen je met alsnog verdere rijplezier!

Ik ben uiteraard heel positief aan het chippen aangaande mijn wagens en heb aardig nog geen problemen ondervonden!!!

Klik in onderstaande lijst op het bestelde montuur ofwel kies uit een vervolgkeuze menuopties teneinde nader te kunnen tot filteren op generatie en motor.

Bij chiptuning past het team verscheidene parameters in het motormanagementsysteem met. Door iets meer lucht toe te voeren en verdere brandstof in te spuiten levert je motor verdere vermogen.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraakje betreffende het maken, dan chiptuning bmw kunt u dan ook op verscheidene manieren contact met ons opnemen. Via het web, e-mail ofwel smartphone, net wat u dan ook makkelijk vindt.

Maar veelal wees je verder steken omdat dit extra vermogen heel wat vervuiling met zich meebrengt, hetgeen zich in de motor zal afzetten en openingen vernauwd en laat dichtslippen. Dit gebeurd met name in de lucht inlaat en het uitlaat systeem.

Dit uitlezen en weer terugplaatsen aangaande een aangepaste software op een ECU gebeurt dikwijls door een chip te “flashen” via de OBD-interface, de interface die via automonteurs gebruikt wordt teneinde storingen met de auto uit te bekijken.

Voor een chiptuningen die wij ontwikkelen behouden wij de emissiewaarden bij controle. De motor stellen wij zó af dat de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik minimaal gelijk blijven.

Absoluut aan te raden vanwege lease auto gebruikers, doch wel samen met een auto bestellen, vervolgens heb jouw nimmer gezijk achteraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *